Translate

mandag 21. juli 2014

Mysteriealong - Knit/Lab MysteryTida går. Sist jeg skreiv noe her var det vinter! (i dag er det 27 grader, og snøen har gått for lenge siden)
Et skikkelig snøfall gjorde at vi mista internett. Jeg "glemte bort", at jeg hadde en blogg. Jeg glemte det selvfølgelig ikke. Men slutta bare å skrive. Etterhvert ble det vanskelig å begynne på´n igjen. Jeg skulle liksom ha "noe" å fortelle. I juni var jeg på Shetland. Jeg må jo fortelle om den turen. Det er vanskelig å vite hvor jeg skal begynne. Kanskje med et lite bilde av noe jeg tok med hjem. Så får dere få mer etterhvert.


For å starte med dagen i dag. Jeg satt og leste blogger. Synes det er morsomt med inspirasjon. Jeg leste både norske og utenlandske blogger. Etterhvert slo det meg at jeg koser meg med å lese hva andre driver med, men skriver ingenting sjøl. Prøve å skjerpe meg litt.


For tida driver jeg med flere alonger. Den siste, og mest fargerike, er denne.
http://www.ravelry.com/patterns/library/knit-lab-mystery-kal-colorwork-crescent

Det skal bli et sjal. I den ene delen er det 17 farger på pinnen. Mange tråder å feste, men de fleste strikker jeg bare inn.
Denne alongen har bare en del i uka. Jeg synes det ble veldig lenge til den neste delen. I tillegg var det så morro å strikke med farger. Og jeg hadde så mange flere farger "i hue". Tenkte kanskje at mønsteret kunne egne seg til jakke. Men egentlig vet jeg jo ikke det, for denne delen er jo det eneste jeg vet noe om. Men jeg kan vel finne på noe annet etterhvert, hvis det ikke går. Bildet av jakkedelen er det øverste på denne sida. På den fargeglade delen her er det 35 farger. Det gir 70 tråder som skal festes. Jeg har strikka inn de fleste, men alle må sees over før de klippes så jeg ikke får en ubehagelig overraskelse.
Nå venter jeg spennt på den 25. til neste mønster kommer.

I morgen skal jeg fortelle om en hvit along. Sees?


2 kommentarer:

  1. Sååå kjekt at du er på banen igjen! Har sakna dine bloggar, ser du! Flott garn og strikketøy til stor glede og inspirasjon. I forhold til spørsmålet ditt ang. lange strømper. ----Så har eg ikkje fått prøvd desse skikkelig ut enda--- varmt som du skriver. Men, med fellinga bak,- fra 72 til 52 masker-- så virker det som det gjer at dei helde seg på leggen!

    SvarSlett
  2. Så godt du er tilbake igjen, bloggen din har vore sakna. Og eg ser at om tastaturet har fått kvila, så har ikkje pinnane gjort det!

    SvarSlett