Translate

mandag 19. august 2013

Ulveteppe og små lekedyr

Det er en hel måned siden jeg skrev noe her. Tusen takk for hyggelige kommentarer i mellomtida. Jeg forstår det ikke, men jeg har faktisk passert 10000 treff!
Grunnen til at jeg ikke har skrevet noe er at jeg har hatt for dårlig nett. Vi har vært på vestlandet og i huset vi har der er nettet altfor dårlig. Det tar en halv time eller mer før før jeg får inn et bilde, og det orket jeg ikke.
Mens jeg var på vestlandet sydde jeg på "ulveteppet". Det ble 8 ulveblokker.

Jeg hadde ikke tålmodighet til å vente på løsningen i My quilt, så jeg fant på noe å ha i mellom ulvene.
Blokkene ble quiltet en og en, kantet dem så med siksakk. Jeg skar remser på 1" og vrangsydde disse på blokkene, sikksakket (hvis det er et verb) blokkene sammen  på baksiden. Dro sømmen fra hverandre så den ble flat og sydde på en remse på baksiden for hånd. For sikkerhets skyld sydde jeg en pyntesøm midt på de røde remsene.
Foreløbig har jeg sydd sammen 6 blokker. Delene lot jeg være igjen på vestlandet, har for mye annet å drive med nå. Dette var morro, så jeg gleder meg til å ta fatt på det igjen. Er nok ikke så lenge før jeg er tilbake.

                                                  ----------------------------------

Fredrik, barnebarnet vårt, har vært her i helga. Han hadde lyst til å strikke. Han strikka først ei mus. Hans lille kusine på 2 år kom på besøk, hun fikk musa og ble glad for den. Fredrik strikka så ei til, for han ville ha ei sjøl også. Nå er han igang med en frosk. Morsomt at ungene har lyst til å stikke. Det er en kultur vi må føre videre.

                                
                                                   Hekling av hale.


 
1. mus


 
2. musNå holder han på med en frosk.

Dette gleder en gammel bestemor.


Mønstrene finner dere her:

og her.5 kommentarer:

 1. Så kul det var att se Ditt "vargblock", och nu att få se flera stycken. Det blev mycket fint med de blocken Du sydd och satte emellan, tycker jag.

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. Ååå- så flink ein gut. Søt mus han har strikka. Ganske fingerferdig gjordt! Ulveteppet ditt skal heller ikkje gløymast - det er jo berre kjempefint det og*!

  SvarSlett
 3. Wow, nå blei eg imponert over strikkinga til den unge herremannen. Musa var jo kjempefin, og det froskemønsteret har eg faktisk kikka på, men tenkt at eg ikkje klare få til bra.

  SvarSlett
 4. Imponerande av gutten som strikker så fint, han er kjempeflink!
  Og teppet ditt blir flott! Eg beundrer dokke som har tolmodighet til å sy!

  SvarSlett
 5. Skal si Fredrik er flink med pinnene! Og så så snill han er som ga bort musen :)
  Teppet ditt var stilig i fargene, og et flott ulvemotiv hadde det også!

  SvarSlett