Translate

søndag 10. mars 2013

Hektisk uke


NRK har laget underholdning av Hurtigruta, Bergensbanen, peisvarme og sikkert mer. Nå også av deig som eser. Trenger du noe avstressende, kan du strikke mens du følger med.
http://p3.no/humor/surdeig-minutt-for-minutt/Dette har vært ei hektisk uke på håndarbeidsfronten. Jeg hører at dette ble feil. Egentlig er det vel håndarbeider man skal slappe av med.

På tirsdag var det møte i lappeklubben. To av oss hadde lyst til å bruke Twister-linjalen. Jeg sydde sammen et rutenett i påske/vårfarger. Får se om det blir gjort noe mer med det før neste møte. Hvis ikke gjør jeg det da.
Torsdag var det strikkekafé. Det er hyggelig og veldig  avstressende.
Jeg strikket på marsvottene til Projos vottealong denne uka.
Marsvottene er selbuvotter. Det er det minst spenstige i denne alongen foreløbig. Men selbustrikk hører vel hjemme i en along som skal gå over et helt år. Det hører til kulturarven og noe alle, som strikker votter bør ha prøvd.
Mine blir strikket i brunt/beige.På kvelden var det møte i husflidslaget. Projo var på besøk og noe garn ble med hjem. Jeg har ikke prøvet hverken Cascade eller Arvetta før, men nå har jeg sjansen. 
Men synes jeg var veldig flink til ikke å ta med altfor mye.

Grunnen til det er at jeg har startet rydding eller revolusjon på arbeidsrommet. Og jeg har funnet ut at jeg har noe garn fra før!

På fredag startet en sjalsalong på Ravelry. "Fifty shades of any colour"
Jeg skal bruke dette garnet.Jeg strikker og strikker.
Andre del kom i dag og jeg er ikke ferdig med den første. Egentlig er ikke dette noe stress for det er ikke lov å vise bilder av påbegynt arbeid før 29. mars. Men jeg har jo lyst til å henge på.  -men så var det det arbeidsrommet da.


5 kommentarer:

 1. Å sjå på at ein deig hevar er vel omtrent lika spennande som å sjå at graset gror. Eller det kan ha den effekten at ein får dårlig samvittighet fordi ein aldri sette deig og somlar seg til å baka:9
  Eg gler meg veldig til revolusjonen du planlegg, og håpar verkeleg det blir vist nokon undervegsbilder:)
  Og Cascade kan du gle deg til!

  SvarSlett
 2. Mye på gang her..
  Gleder meg til å se på løperen din når den blir ferdig :-)
  Fin dag..

  SvarSlett
 3. Ja, det var vårfina tyger som Du sytt samman för att sedan använda Twisterlinjalen på. Det ska bli spännande att kika på hur det blev!

  Dollandesign

  SvarSlett
 4. Ja her var det mye morsomt. Travel uke skjønner jeg, men det blir mye fint da.

  SvarSlett
 5. Mye fint på gang her!
  Jeg er veldig glad i vårgrønt, så rutenettet falt godt i smak :)
  Selbuvotter er jeg også veldig glad i, selv om jeg ikke er kommet igang med marsvottene enda.
  Det var nydelige farger du hadde valgt til along-sjal!

  SvarSlett